Hvem er vi

Hvem er vi

Havkajakfisker er et privat initiativ af Andreas Reintoft og Anders Bille. Vi har oprettet hjemmesiden for at hjælpe andre, som har samme interesse. Hvad enten du er nybegynder og vil i gang med fiskeri fra havkajak eller rutineret havkajakfisker, som savner inspiration, er havkajakfisker.dk et oplagt sted at søge informationer.

Vi arbejder på hele tiden at udvide indholdet så der vil løbende komme nye nyheder, tests, turbeskrivelser og meget andet. Du er meget velkommen til at komme med feedback på bloggen som helhed eller til enkelte artikler. Det kan enten gøres ved at skrive til os på e-mail (info@havkajakfisker.dk) eller ved at kommentere de enkelte artikler. Dog skal det siges, at vi forbeholder os ret til at vurdere om en kommentar bliver offentliggjort.

Andreas Reintoft

Andreas arbejder som installationstekniker og er inkarneret GDS ér. Han har været bidt af en gal lystfisker siden 80 érne. I 2013 fik han et par kajakker forærende og derefter er det gået stærkt med at kombinere interessen for fiskeri og kajak samt gør-det-selv-projekter.

Anders Bille

Anders arbejder som webudvikler. Han startede med at fiske som barn i både Sverige og Danmark. Senere hen blev det til vadefiskeri ved de sjællandske kyster med spin og flue. I 2013 blev han fast makker på fisketure med Andreas’ kajakker og i 2014 startede han i klubben Kajakhotellet på Amager.

Kontaktoplysninger

Vi kan begge kontaktes på: info@havkajakfisker.dk

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestfacebooktwittergoogle_pluspinterest

Kommentarer ( 2 )

  1. SvarErik Frantzen
    Har netop på Facebook: ("Kajaknet Sydhavsøerne") blevet orienteret om Jeres site og hilser Jer velkommen på nettet med et godt initiativ. Godt nok er der et par andre sider om emnet, men det er altid godt med flere input. Jeg glæder mig til at følge Jer.
    • SvarAnders Bille
      Hej Erik. Tak for din venlige hilsen. Vi er glade for den gode modtagelse og vil i den kommende tid sende flere artikler ud i æteren. Håber vi ses på vandet en dag. :)

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse bliver ikke publiceret.

Du må bruge disse HTML tags og -attributter:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


*