Vestamager, 2. Maj 2015

Vestamager, 2. Maj 2015

En skøn forårsdag midt i Maj 2015 roede jeg ud til Kalvebod bro mellem Vestamager og Avedøre Holme. Stedet er kendt for et godt fiskeri efter hornfisk, og jeg havde egentlig ikke sat næsen op efter andet den dag.

Jeg startede fiskeriet i sejlrenden ca. 500 meter før broen, i det store badekar, hvor Hvidovre havn og Tippen grænser ud. Jeg dørgede med en 12 gr. salty (hundestejlen) efter kajakken, og mærkede ikke noget før jeg var kommet ud under broen. Hugget faldt kontant, og jeg tænkte først at det var en pæn hornfisk. Men et par rul i overfladen viste en fin ørred på 1,5 kg., som jeg kunne lande med hånden uden det store drama.

avedore-2-maj-2

Resten af dagen bød på masser af hornfisk som blev fanget midt i indsejlingen fra køgebugt fra sandsuger-indsejlingen og udefter til den yderste vindmølle på Avedøre-siden.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


*