Kajakhotellet

af Anders Bille 0 Comments

Kajakhotellet er en virksomhed, der kombinerer kajakkurser med salg af en lang række kajakudstyr. De er velasorterede, og man kan som regel finde det, man skal bruge. Miljøet er afslappet, og det er nemt at få sig en god snak om ture, udstyr og teknik med de andre roere eller instruktørerne. Butikkens personale er meget imødekommende og giver en kompetent betjening, så man har følelsen af at kunne træffe de rigtige valg ved køb af udstyr.

Udstyr

Du kan finde alt lige fra diverse kajakker i kulfiber, glasfiber og plast til pagajer, beklædning og diverse ekstraudstyr. Kjakhotellet har ofte tilbud på brugte kajakker og kajakudstyr, som er blevet brugt til kursusaktiviteter. Så hvis man er nybegynder, kan det være et godt sted at komme i gang til et rimeligt budget.

Kurser

Der udbydes en lang række kurser:  Introduktionskurser, EPP2, EPP3, EPP4, rullekurser og instruktørkurser. Hvis du vil indmeldes i deres deres klub, Kajakpiloterne, skal du som minimum have EPP2 bevis, som i øvrigt kræves for at blive frigivet på vandet i de fleste klubber. Overvejer du at komme i gang med grønlænder-rul, så er succesraten for et rullekursus rigtig god, og man får god vejledning af de dygtige instruktører. Man kan komme på kursus under hele sommersæsonen i modsætning til mange andre klubber, som typisk har et eller to hold per sæson. Ved medlemskab i Kajakpiloterne får man mulighed for at deltage i flere ugentlig kurser i teknik eller superviserede roture som en del af kontigentet.

Events

Det er også mulighed for at arrangere events f.eks. i forbindelse med en firmafest. Der er bl.a. mulighed for guidede ture og kajakpolo. Ring til Kajakhotellet for at høre mere om mulighederne og hvilke aktiviteter, de kan foreslå.

Kajakhotellet ligger på Havkajakvej 8, 2300 Kbh. S. Tlf. + 45 36 15 16 10.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


*