Savage Gear MP Drogue

af Anders Bille 0 Comments
Savage Gear MP Drogue

Hvad kommer der i pakken?

Ved køb af Savage Gear MP Drogue kommer det med 1 drivanker, 1 nylonline,  1 karabinhage i aluminium samt en netpose til opbevaring. Der er som sådan ikke noget behov for montering. Det er bare at klipse karabinhagen fast et sted på kajakken.

Betjening af Savage Gear MP Drogue

Vi har det liggende under dækslinerne foran os. Når vi ankommer til et spot, hvor vi gerne vil blive liggende så længe som muligt, trækker vi drivankeret fri af dækslinerne, og kaster det ud i vandet. Herefter vi tager et par tag med pagajen, så drivankeret begynder at folde sig ud. Hvis drivankerets liner ikke er viklet sammen, vil det selv folde sig helt ud.

Når man vil videre til en ny plads, er det bare at trække det op med den orange rem, lægge det på spray skirt’et og ro videre til den næste plads.

Vores vurdering

Det har fungeret rigtig godt med Savage Gear MP Drogue under pirkefiskeri efter torsk og spinnefiskeri efter hornfisk og ørred, hvor vi har haft behov for at være på det samme spot så længe som muligt. Størrelsen passer rigtig godt, og det er nemt at betjene og opbevare, uden at det tager for meget plads på kajakken. Det indbyggede synk i bunden og flyder i toppen gør, at det er forholdsvist nemt at få det til at folde sig ud i vandet.

Hvor kan man købe den?

I skrivende stund kan det købes i Jagt- og fiskerimagasinet for 229 kr.: http://www.jagtogfiskerimagasinet.dk/kat134-Diverse/side2629-Savage-Gear-MP-Drogue-Drivanker.html

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


*