Vandtæt telefonetui

Vandtæt telefonetui

Beskyt din telefon med et telefonetui

Et vandtæt telefonetui er nærmest uundværligt. Det giver dig mulighed for at bruge din smartphone, uden at være bange for at den bliver våd. Desuden beskytter flere modeller af telefon-covers også mod stød og sand. Det giver også en ekstra sikkerhed, hvis man kæntrer og skal have hjælp, at man kan ringe nødopkald, hvis der er mobildækning i området.

Man får hvad man betaler for

Vi har prøvet flere forskellige modeller, lige fra de helt billige kina-modeller til 20-30 kroner, til avancerede covers til ca. 1000 kr, der er vandtætte helt ned til 10 meter. Det er tydeligt at man får hvad man betaler for. Hellere sikre sig at coveret virkelig er tæt og slidstærkt, og betale lidt mere, end at skulle udskifte en telefon, fordi den er blevet våd.

Lifeproof Fré

Lifeproof Fré fylder ikke særlig meget, det virker perfekt og gør videooptagelse under vand muligt. Derudover bliver billede kvaliteten ikke synligt dårligere. Billige kina covers kan godt sløre billedet, det samme gør en vandtæt pose ofte. Display kvaliteten og touch bliver ikke påvirket af coveret. Vi har skudt flere film under vandet med telefonen, og det virker bare! Eneste ulemper er, at coveret er unik til den model den er skabt til, og passer sikkert ikke til en ny telefon. Derudover er der ikke mulighed for at sætte en sikkerhedsline i coveret. Der kan købes en orange “lifejacket” til den så man kan sætte snor i den, det gør den derudover flydende. Diverse accecssories som bla. holder kan købes til den. prisen ligger omkring 500 kr. på nettet.

Aquapack

Aquapack fungerer egentlig udemærket og er et billigt alternativ i den gode ende til ca. 25o kr. Man kan have det om halsen, så man ikke mister telefonen. Desværre er billeder og video lettere sløret, specielt når etuiet er ved at være godt brugt. Desuden har vi oplevet at man kan komme til at slå hul i etuiet, hvis det rammer mod sten eller skarpe kanter.

Optrix Body Glove Pro

Optrix Body glove Pro er et vandtæt og stødsikkert etui i den dyre ende til lidt over 1000 kr. Det er udviklet til at have med i vandet og lave optagelser både over og under overfladen, og der medfølger 4 forskellige objektiver man kan skifte. Det er nemt at betjene og tage sin telefon ud og ind af etuiet og der er mulighed for at sætte en snor i man kan have om halsen. Desuden er det forberedt til at kunne sættes på en rem man har på brystet så man kan filme fra dette perspektiv.

Da det er en nyanskaffelse har vi endnu ikke haft tid til en grundig test. Men når vi når til det, vil vores erfaringer blive beskrevet i en artikel under menupunktet Tests.

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


*