Walkie-Talkie

Walkie-Talkie

Efter flere kajakfisketure, hvor vi i flere situationer har været nødt til at ro frem til makkeren for at tale sammen, har vi fået anskaffet os et par walkie-talkies. Der skal ikke mange meters afstand til på havet, før det bliver svært at høre, når der bliver råbt noget. Så det har været en god udvidelse af det elektroniske grej.

Fordele ved en walkie-talkie

En walkie-talkie er ikke noget must, men den er god til hurtig kontakt til makkeren. Den har altid forbindelse, hvor mobiltelefoner ofte ikke har dækning ved store skrænter eller i udkantsområder. Det er nemt og hurtig at bruge den, og det er oplagt at hægte den fast på sikkerhedsvesten, så den er lige ved hånden. På den måde har du nemt ved at høre den samt at kalde din makker.

Da vores walkie-talkies ikke er vandtætte, opbevarer vi dem i en gennemsigtigt plastpose, som vi binder knude på. Det er selvfølgelig mere optimalt med noget vandtæt opbevaring, der er beregnet til formålet. Men vi har ikke fundet noget, som passer godt til den lille model vi har.

Husk også..

..at medbringe ekstra batterier eller mulighed for opladning på længere ture, for man vender sig hurtigt til at have den ved hånden og holde kontakt til makkeren om pauser, fangst eller small-talk.

 

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


*