Yak Xipe

af Anders Bille 0 Comments
Yak Xipe

De første par år roede jeg med en helt almindelig svømmevest. Den fungerede egentlig udemærket og havde den korrekte opdrift ifølge CE-godkendelsen. Men efterhånden fandt jeg ud af at jeg havde behov for en vest med ekstra funktioner som f.eks. lommer. Efter noget tids research på funktioner og priser, faldt jeg over Yak Xipe.

Yak Xipe er nem at indstille og sidder meget kompakt og kropsnært, hvilket jeg synes er rart. Den har udmærkede lommer foran til mindre ting som værktøj, småt fiskegrej, telefon mv. På bagsiden er der en større lomme, der fungerer som en slags rygsæk. Den er beregnet til en drikkevandssystem og der er forberedt adgang for drikkevandsslange i toppen af lommen ved højre skulder. Men den store lomme kan selvfølgelig også bruges til opbevaring af andre ting.

Prismæssigt ved købstidspunkt kostede den ca. 1100 kr. hvilket jeg synes er en udemærket pris i forhold til kvalitet og funktioner.

Du kan læse mere om anbefalinger vedrørende sikkerhedsveste fra Søsportens Sikkerhedsråd her:

http://www.soesport.dk/Sider/Pjecer/Rednings-og-svømmeveste.aspx

FacebooktwitterpinterestFacebooktwitterpinterest

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


*